Sinterklaasfeest 2018

  • Doe mee aan onze kleurwedstrijd

  • Tal van kinderanimatie & oude volksspelen

  • Een feest voor iedereen, jong & oud!

  • Schooltombola door circus jojo

  • Special act Clown ZaminoZ


Banneuxwijk VZW Hasselt Sinterklaas 2018 - OC De Hazelaar

Sinterklaasfeest 2017

  • Doe mee aan onze kleurwedstrijd
  • Tal van kinderanimatie & oude volksspelen
  • Een feest voor iedereen, jong & oud!
  • Special act Felix & Feline

  • Special act Clown ZaminoZ


BNNX - Sinterklaas 2017 STADSBORD JPG.jpg

Sinterklaasfeest 2016

Bedankt aan alle sponsors & medewerkers voor het geweldige jaar!

Sinterklaasfeest 2015

Sinterklaasfeest 2014

Op 22 november ontvangen we de sint. Dit jaar gaan we de goede man ontvangen in de Hazelaar, om 13.30 openen we de deuren en leren we met alle kinderen een liedje aan voor de komst van de Sint, rond 14u verwachten we zijn aankomst.
Er is leuke randanimatie en volksspelen! En ook onze nieuwe partners 'Dienst Wijkmanagement van de Stad en Arktos' zullen aanwezig zijn. We hopen dan ook vele kinderen te mogen ontvangen.

Er is ook een heuse kleurwedstrijd. Wil je meedoen? Dowload hier je tekening en laat ons weten of je komt zodat de pieten zeker voldoende lekkers kunnen meebrengen!

Sfeer Verslag door Chretien Paesen

op initiatief van de lokale wijkwerking en het Stedelijke Wijkmanagement nodigde de Banneuxwijk alle kinderen uit om Sinterklaas welkom te heten in De Hazelaar. Bijna 80 kinderen verwelkomden al zingend de Sint en zijn Zwarte Pieten.

Geplaagd door autopech - het paard van Sinterklaas was een beetje verkouden - kwam de Sint met vertraging aan. Voordien konden ze zich amuseren met oude, volkse tafelspelen. Voor de groten was dat een leuke kans om wat bij te praten met de buren.
De kleintjes konden vooraan bij een echte troubadour gaan meezingen, mochten een tattoo laten kleven of zich laten schminken.
Sinterklaas bedacht elk van hen met een zakje snoep. Maar iedereen moest wel even tot bij hem komen omdat ze op de foto mochten met hem.

Sinterklaasfeest 2013

Sinterklaasfeest 2012

Sint komt voor de eerste keer naar de Banneuxwijk Zaterdag hebben vele tientallen kinderen van de Banneuxwijk sinterklaas een hartelijke ontvangst bezorgd tijdens een leuk feest in ’t Lindehof. “Het is de eerste keer dat de goedheilig man uit Spanje hier op officieel bezoek komt’, vertellen initiatiefnemers Timmy Bas en Vital Hermans. “We wilden eens iets doen voor de kinderen en jongeren, want voor hen gebeurt er te weinig. Voor de jongeren staat er vanavond een non-alcoholic fuif op het programma, de kleinsten krijgen een cadeautje van de sint en zijn pieten. Hun bezoek wordt opgefleurd met optredens van de Cosmo dansgroep en turnclub Excelsior.