Even met de metaaldetector over de Pukkelpopwei: 230 euro buit

17234698-d64d-11e9-b1b8-3f78ac53cf83_web_scale_0.0988357_0.0988357__.jpg

Op de Pukkelpopweide vielen vrijdagnamiddag drie schattenjagers op die met metaaldetectoren het festivalterrein afdweilden. 

Op de Pukkelpopweide liepen vrijdagnamiddag drie schattenjagers rond die met metaaldetectoren het festivalterrein afdweilden. “Vanmorgen hebben we ook al de camping afgewandeld”, zegt Danny Pelgroms uit Geel. “De boer, ziet ons trouwens graag komen want we ruimen op zijn weide heel veel kleine metaaldeeltjes op. Alles samen hebben we zo’n 230 euro bij elkaar geraapt en ook nog enkele zilveren ringen gevonden. We doen dit intussen toch al een vijftal jaar. Niet alleen op Pukkelpop, ook op Reggae Geel. Op beide festivals valt het op dat onze opbrengst sinds de invoering van het bonnetjessysteem toch wat terugloopt. Maar het blijft een plezante bezigheid en een leuke wandeling. En straks eten we de opbrengst op.”

bron/hbvl.be