Banneuxwijk bedankt zijn volgers

IMG_20190407_141341.jpg

Op 31 maart was het weer gokken geblazen op www.banneuxwijk.be . Nu is dit niets nieuws want van tijd tot tijd valt er iets te winnen bij de vrienden van de Banneuxwijk.be .

Er werd de vraag gesteld wie de nieuwe sponsors word op 1 april . De Handelszaak is van de buiten de wijk en er werd lustig gegokt . Het ging via zonhoven ,naar kermt ,naar Stad Hasselt en zelfs Stad Genk.

Er waren 3 tips nodig en het was een kwestie van minuten Karolien Leekens was de eerste en heeft dan ook een verassingen Pakket gewonnen van Bakkerij en Ijssalon van Gelooven. De dag van de ronde van Vlaanderen heeft de vzw wat tijd gemaakt en zijn ze gaan proeven van het heerlijke ijs en Gebak en uit handen van Carla en Patrick heeft Karolien Leekens het pakket ontvangen .

De Vzw is al vast verkocht aan deze zaak en hun sympathieke uitbaters . Wil jij ook iets doen voor je horeca zaak samen met vzw Bannexwijk mail dan naar samenwerken@banneuxwijk.be