Dag Van de zorg : Woonzorgcentrum Hoge Vijf -Campus Banneux

170306065458bda245271451.jpg

HOGEVIJF is er ook voor jou!

Het departement Ouderenbeleid ‘HOGEVIJF’ is de verzamelnaam voor alle seniorenvoorzieningen van de Stad Hasselt. We gaan er prat op dé partner bij uitstek te zijn waar je met al je vragen rond ouder worden terecht kan. HOGEVIJF wijst je graag de weg in het grote aanbod aan eigen diensten en die van andere partners en organisaties.

Mensen die bij HOGEVIJF aankloppen, stellen zich op de een of andere manier vragen over ouder worden en wat de effecten daarvan zijn op hun leven of op dat van iemand die hen dierbaar is. Sommigen stellen een concrete zorgvraag of zoeken naar oplossingen voor een moeilijke leefsituatie. Anderen zijn op zoek naar informatie of willen als oudere zelf hun sociale leven weer vorm geven. Mensen stellen deze vragen als senior, als mantelzorger, als familielid maar ook als zorgverlener.

We zijn een grote voorstander van ‘actief ouder worden’. Daarom zoeken we steeds oplossingen die zoveel mogelijk beroep doen op de eigen kracht van de mensen en hun netwerk zodat zij zoveel mogelijk zichzelf kunnen blijven binnen hun gewone vertrouwde woonomgeving. Of, als het nodig is, om in een aangepaste leefomgeving zo autonoom mogelijk te leven.

HOGEVIJF is er voor elke Hasselaar, maar heeft toch een heel bijzondere aandacht voor de meest kwetsbare ouderen.

Dag van de Zorg 2019

Tijdens deze Dag van de Zorg stellen we graag onze zorgcampus Banneux open. Altijd al willen weten hoe zo een ultramoderne zorgcampus tegenwoordig werkt?

Van 10u00 tot 17u00 voorzien we een route doorheen het woonzorgcentrum, dagverzorgingscentrum, dienstencentrum en de assistentiewoningen. Onderweg geven we je natuurlijk niet zomaar wat saaie uitleg! Onze medewerkers laten je liever zo veel mogelijk zélf ondervinden. Met een tillift in bad gaan? Bij ons mag je dat zelf ervaren!

De maatschappelijk werkers van onze thuisdiensten praten je die dag ook graag bij over hun manier van werken en wat zij misschien al voor jou kunnen betekenen.

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Misschien is HOGEVIJF dan wel wat voor jou. We vertellen je graag wat we jou als werkgever kunnen bieden en wat jij voor ons kan betekenen.

Wat valt er die dag nog zo allemaal te beleven bij ons?

Van 11u00 tot 16u00
- Kinderanimatie
- Leuke en interessante workshops
- Lekkere proeverij
- Wafelenbak

Van 12u00 tot 17u00
Elke bezoeker krijgt een hapje en een drankje op onze kosten.