update ::Drugslabo ontmanteld in Hasselt: “Het is echt niet opgevallen”

De gerechtelijke diensten hebben vrijdagochtend een drugslabo ontmanteld in een bedrijfspand in de Kiewitstraat in Hasselt. In de loods die achter een villa werden, volgens buren, 7 mensen opgepakt.

“Eén van hen is zelfs afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij met zijn arm door het raam sloeg”, zegt de plantmanager van het aanpalende vleesverwerkende bedrijf Halal Suply. “Af en toe was er beweging op het terrein, soms reed er eens een camionette naar binnen of buiten in de loods, maar dat lijkt ons normaal op een bedrijventerrein. Enkele weken geleden werd de binnenkoer nog grotendeels opgeruimd en daar waren we eigenlijk wel blij mee. We dachten dat er snel andere, nieuwe activiteiten zouden ontwikkeld worden.”

“Wij hebben compleet niks opgemerkt maar we zijn hier dan ook quasi alleen overdag aan de slag”, luidt het verhaal bij de andere buren van PlastoTherm. “Het verraste ons vrijdagochtend dan ook compleet toen we dit hoorden. Volgens ons is het bedrijf Saint Vin dat er zat niet zo lang weg, maar heel duidelijk is dat ook niet voor ons. Maar van dit verhaal hadden we echt niks opgemerkt.

bron Hbvl.be

Bron : TVL

bron: TVL

Foto’s patrick R