Banneuxwijk.be zoekt informatie

Unknown17.png

Het stadsbestuur maakte onlangs haar bestuursakkoord bekend. Meerdere van de 580 punten die daar naar voor werden geschoven, hebben betrekking op de Banneuxwijk. Daarop zochten wij als vzw Banneuxwijk contact op met Schepen van de Hasselaar Lies Jans.Het werd een positief gesprek dat tot nauwere samenwerking moet leiden. Maar in eerste instantie gaan we op zoek naar informatie.waterleliestraat-26.jpg

De Banneuxwijk is groot en wij hadden graag een goed zicht gekregen op onze wijk. Welk gebied omvat de Banneuxwijk nu eigenlijk juist? Dat is vrij eenvoudig. Iedereen die bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen moest gaan stemmen in Hoge Vijf behoort tot de Banneuxwijk.

Binnen onze wijk zijn we nu op zoek naar de verantwoordelijken van alle straatcomités, buurtcomités, mensen die zich willen engageren of een klankbord willen zijn voor hun straat en voorzitters van verenigingen en vzw’s.  


10-jaar-feesten-op-de-sittardlaan_100_1000x0.jpg

Ben jij zo iemand? Mail dan je gegevens voor 1 mei naar samenwerken@banneuxwijk.be Wij bundelen alle gegevens en bezorgen deze aan ons stadsbestuur. Op die manier kunnen we nog voor de zomer een eerste keer samenzitten.

Hopelijk zet jij samen met ons je schouders onder onze wijk!

Vzw Banneuxwijk.be

Bron tekst : Vzw Banneuxwijk & stad Hasselt
Bron foto’s : Banneuxwijk.be & Google