Lokale middenstand help ook het getroffen gezin !!!!!


 Na veel geduld hebben we eindelijk de foto' gekregen die een tijdje geleden naar HBVL gestuurd zijn , maar tot op  heden zijn deze niet verschenen zijn . Dus doen we maar even zelf .

 In november heeft op de Bevrijdingsstraat straat de brand gewoed. De mensen waren alles kwjjt . De hulpactie van uit de vzw is dan ook snel op gang gekomen waar voor onze dank. De middenstand heeft ook niet stil gezetten en hebben dan ook geld potten gezet bij elkaar in de winkel . De drijvende kracht hier achter was broodjes bar Mc Davy's . Samen Met Bakkerij kramiekse, Kranten schop 't Pennedoosje , Slagerij The Butchery en Medische verzoringscenterum DiLizzy Zij hebben samen  een schoon bedrag in gezameld  .


 Een Kleine 500€ hebben ze dan ook Met Sinterklaas gekregen . .Dit geld hebben ze dan ook besteed aan een fijne uitstap . Nu even een update . Het gezin wil nog maals iedereen bedanken en hoop snel naar de Banneuxwijk terug te keren. Wij als VZW banneuxwijk gaan ook een spaarpot aanleggen voor zo een tragische noodgevallen . Interesse lees zeker eens onze website .