2De ontdek je wijk een verslagje

Op 21 juli speelde vzw banneuxwijk zijn tweede keer ontdek je wijk. Het spel startte om 19.29u met een foto van wat zand. Niet zomaar zand maar echt strandzand. Al snel waren er berichten te zien van de namen van de speeltuinen in onze wijk.

Maar Frank Vanderlinden had goed gekeken en stond dan ook na 10 min op de juiste plaats. Na het posten van een strandstoel kregen we meer juiste antwoorden en kwam Rosalie Steegmans als tweede en kort daarna kwam kapster Marleen opdagen . Martine wii krijgt een troost prijs.

Men zat aan de strandbar Waterfront City beachbar. Deze bar licht naast het kanaal en je kan er lle dagen terecht van 11u tot 01u. Je kan er iets drinken of een klein hapje eten. Verder kan je er volleybal spelen of gewoonweg genieten. Nog één weetje de inboedel is er na afloop te koop en onze Vital is er al vaste klant.

Door dat vital er te diep in de (bier) emmer heeft gekeken ontbreekt de groepfoto