Brand op K.H.O Heide !!

Afgelopen vrijdag werden  we bestookt met Sms berichten ivm een Brand op K. Hoger OP Heide
We hebben dan ook even gewacht op de juiste info. 

Na een klein Half uurtje vonden we  op HBVL een link naar een Brand op de Corda . Wij wisten beter en  hebben dan alle media de juiste info gestuurd via WhatsApp en enkel  HNL.Be heeft ons laten weten dat men de juiste lokatie had . 

Ondertussen was ook HBVL.be aangepast enkel de link gaf nog steeds brand op de Corda aan . Maar dat zien we door de vingers . s' Avonds stond de Kantine van K. Hoger op Heide weer in Kiewit  dit maal in het verslag van TVL.be 

OP Zaterdag was de firma van Geert DeLveau bezig met de opruiming werken . Bij deze opruiming werken is de oorzaak nog niet bekend gemaakt . Wij hopen dan ook dat de werken aan de Nieuw bouw van K. Hoger op Heide geen vertraging oplopen en hopen de firma A.V. niet te veel schade heeft op gelopen . 
 

Link naar HBVL.be

Link naar fb pagina foto's

Link naar de FB Van K. Hoger Op Heide