Dag van de buren 2018

Op vrijdag 25 mei 2018 is het 'Dag van de Buren' in Hasselt. Verzamel met de buren op de stoep, oprit of een pleintje... en ga gezellig samen zitten. Het idee is simpel. Jij bedenkt samen met een andere buur de locatie voor het burenfeestje. Nodig vervolgens ten minste 5 buren uit en vraag om een stoel, een drankje en iets lekkers mee te brengen. Zo kan je burenfeestje de hele dag of avond doorgaan. Laat ook aan de stad Hasselt weten dat je meedoet. Doe dit zeker voor 4 mei 2018. Je ontvangt van ons: affiches, ballonnen, uitnodigingen voor de buren en een Fairtradepakket van Oxfam Wereldwinkel Hasselt (fles wijn, fruitsap en een hapje).

Maak kans op een vuurkorf of een muzikaal optreden.
Schrijf je in en je maak automatisch kans op een gratis muzikaal optreden tijdens je buurtfeestje. Uit alle ingeschreven buurtfeestjes loten we namelijk 5 winnaars. Of doe mee met de fotowedstrijd en maak kans op een vuurkorf. Hoe? Mail de tofste foto’s van je burenfeestje voor 15 juni naar wijkmanagement@hasselt.be. We selecteren 5 winnaars en nodigen hen uit op de prijsuitreiking op maandag 26 juni om 18 uur.

#DagvandeBurenHasselt
Leg je memorabele momenten vast op camera en gebruik de hashtag #dagvandeburenHasselt op facebook, instagram, twitter…

Heb je nog vragen?
Bel dan naar 011 23 94 45 (Dienst Wijkmanagement) of stuur snel een mailtje naar wijkmanagement@hasselt.be.

Steun vanuit vzw Banneuxwijk : Omdat wij dit leuk vinden verhuren wij onze tent aan 25euro ipv de normale 50euro . Wil jij de tent hebben mail dan naar penningmeester@banneuxwijk.be

Bron stad Hasselt