Deana Kolencikova viert 'laatste winnaars' van Midwinter Jogging

8d957cc5-66c1-4755-a622-6df242639464_Annemie_America_1.jpg

Deana Kolencikova, een beeldend kunstenaar uit Bratislava (Slowakije) en wonende in Praag, organiseerde op zondag 25 februari een ceremonie voor de lopers van de 5 en 10 kilometer op de Midwinter Jogging in Kiewit die als laatste over de streep kwamen. Onder het motto 'The losers take it all' vierde ze zo de 'laatste winnaars

Deana's interventie 'The losers take it all' concentreerde zich op het vieren van de energie, maar ook van de moeilijkheden van de deelnemer van de loop. Op die manier wilde ze de uitspraak van Pierre de Coubertin 'The most important is not to win, but to take part', benadrukken. Want in onze hectische beleving van tijd vergeten we deze instelling vaak.