Rock Bilzen brengt 5.000 euro op voor nieuwbouw Tevona vzw

tevona .jpg

 Tevona vzw is een voorziening voor volwassen personen met een verstandelijke beperking, met vestigingen in Hasselt, Genk en Riemst. Momenteel wordt de infrastructuur in Hasselt grondig aangepakt met een nieuwbouw aan de Borggraaf. Een groot project waarbij financiële steun erg welkom is.

Dirk Mercken, vader van een van de cliënten van Tevona vzw, zat mee in de organisatie van Rock Bilzen. De opbrengst zou naar het nieuwbouwproject aan de Borggraaf gaan. “We rekenden op zo’n 100 aanwezigen, maar we werden aangenaam verrast door een gevulde zaal met 400 bezoekers”, aldus medeorganisator Dirk Mercken. “Dat we 5.000 euro zouden inzamelen, was dus ook geheel onverwacht!”

Dinsdag kwam een delegatie van Rock Bilzen de cheque ter waarde van 5.000 euro persoonlijk overhandigen. Algemeen directeur van Tevona vzw, Ann Willen, was ook aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. “We zijn erg dankbaar voor de grote betrokkenheid met onze organisatie en het mooie resultaat dat dit heeft opgeleverd. Het geld kunnen we nu investeren in kwalitatieve huisvestiging voor onze cliënten.”

 

Bron : HBVL.be