Sinterklaasfeest banneuxwijk een feest voor Jong en oud

Op zondag 2 december was er het intreden van Sint en zijn Pieten in de Banneuxwijk . 

Om 13,30 was Dj Piet al aanwezig gevolgd door de vaste Clown van de Sint  Zaminoz .

Deze 2 hebben de kinderen vakkundig klaar gestroomd voor de aankomst van de Sint 


Tegen 15u konden een 60 tal kinderen genieten van het intreden van de sint en zijn pieten . Na het zingen van de liedjes  . Kwam Zaminoz  in actie en heeft wat rare keuren uitgehaald en de sint kon er van genieten . DE Kinderen hebben ook persoonlijk voor de lieve goede sint mogen zingen en er werd zelfs een Tutje binnen gebracht , dit was ga dan ook een applaus in de zaal. Tijdens het uitdelen van de snoepzakjes  werd er door de Pieten en sint goed geluisterd naar de wensen van de Kinderen en werd er ook in de Boek gekeken.Daarna heeft de sint nog 3 extra prijzen (geschonken door JOJO) weg gegeven en nog eens een extra snoepzakje 


Toen de DJ piet het afscheid lied in zetten waren de kinderen zeer ongelukkig maar dankzij Zaminoz en DJ piet hebben ze toch nog wat op het Podium gedanst.


Volgend jaar komt de sint terug op zaterdag 16 november Vzw Banneuxwijk nodig jullie dan ook weer uit . Vereningen of scholen die willen samen werken mogen dat melden van nu via de FB pagina van de VZW