Beste wensen

nieuwjaar 2019.jpg

Wij als bestuur van Banneuxwijk Vzw wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar. 

Van deze gelegenheid maken wij ook even gebruik om iedereen te bedanken die de getroffen gezinnen hebben geholpen in de moeilijke tijd. 

Voor 2019 hebben we weer plannen de Avondmarkt vindt plaats op 12/8/2019, Sinterklaas op 16/11/2019 en de Nieuwjaars drink 2020  op 11/1/2020 . 


Verder willen we graag een spaarpotje op zetten om de mensen die bij een brand of zo  door de eerste uren en dagen te helpen. Dit geld is natuurlijk rentevrij en dient binnen het anderhalf jaar terug betaald te worden .  

Hier voor kan iedereen die het wil een bijdrage doen op ons rekening nummer , (via mail aanvragen penningmeester@banneuxwijk.be )  


Met onze Sponsors maken we de afspraak per 50€ geven wij er 10€ aan deze rekening  


De volledige boekhouding komt online te staan (per jaar). Let op we zetten enkel de bedragen er in en geen nummers .  

Veder willen een groepslotto spelen dat wil zeggen  dat iedereen die dat wil voor 2,70€ per week 10 nummers kan door geven en die wij dan door geven aan het Pennedoosje  U speelt dan voor 2,50€ en 0,20€ gaat naar de vzw . Via een FB Chat bericht houden we u op de hoogte . De winst gaat in de pot.  Interesse mail dan lotto@banneuxwijk.be  

Ook willen we de ingeslagen weg van vorig jaar graag verder zetten  en een verdere samenwerking met de lokale verenigen uitdiepen . We Werken nu als samen met de scholen ,Mozaiekschool, De Toverfluit en de Berk , Met de Toneelgroep de Banneuxkes , Jongerwerking Arktos , OCMW Hasselt , Stad Hasselt ,De Aventkerk, Kleindierenclub Avivaria en de Corda Campus , 

OP onze lijst staat nog Vzw De Hazelaar, WijkClub de brug , Heleven Event, KWB Banneuxwijk, Tuinvrienden van de Banneux, Femma Banneuxwijk , Okra, Chiro OLVA , Jeughuis 't Jongerenrein, en lokale DJ talenten en mensen die muziek spelen .           

Verder gaan we een eigenstek uit bouwen waar je op zaterdag en zondag middag terrecht kan voor een drankje  . Dus nog veel werk voor de boeg , wil jij ons helpen ? Mail dan naar bestuur@banneuxwijk.be