Onze Penningmeester is een gelukzak

Onze penningmeester (Hermans Vital) is iemand die zijn geld niet zomaar buiten smijt. Hij heeft dan ook al jaren spaarkaarten van allerlei winkels . Deze gaan van Bakkerijen tot fietsenwinkels enz. 

Toen hij een paar jaar gelden hoorde van City Life was dan er ook als de kippen bij om zo een kaart te hebben. Ook voor onze Vzw heeft hij kaarten laten maken .  Toen City Life over ging naar Joyn bleef hij trouw op post.

Deze winter was er weer een actie van de Dienst economie van Stad Hasselt ( Hasselt in Het wit) en Joyn samen . Je Kon hier zo maar eens even 1000€ aan shopping bonnen winnen in de vorm van Hasselt Bonnen . Je moest enkel scannen met je kaart bij de handelaars van u keuze en bij de mensen van Joyn kon ook nog eens een goud staaf winnen met een waarde van 17.000€ . Deze heeft hij jammer genoeg niet gewonnen. Via een prijs vraag heeft hij dan deelgenomen aan de Wedstrijd "Hasselt in het wit " 

Afgelopen week kreeg hij een email met de zin "U bent onze Hoofd winnaar " en of het mogelijk was om op " Hasselt Klinkt " de prijs in ontvangst te nemen . Deze Prijs is hem overhandig door Schepen Tom Vandeput van Stad Hasselt. 

Dat Vital zeer tevreden is moeten wij u niet vertellen want vital gebruikt zijn kaart meestal in de Banneuxwijk bij de Handelaars die al bij Joyn zijn : Bakkerij Karmiekske , The Butchery ,  De Kwaakvos, B-Relaxd , Fritstyle, Spar Banneuxwijk,en zij waar hij nog geen weet van heeft 

Wilt u ook een spaarkaart met het logo van onze wijk en de vzw steunen hier mee . Mail dan naar Penningmeester@banneuxwijk.be en voor 1€ kan u beginnen .