Banneuxkes vieren 25 jarig bestaan met Drééde Bontenoavend

De Banneuwkes vieren hun 25-jarig bestaan met vier bonte avonden. Op bijgaande foto zie je hen aan het werk tijdens het opwarmen in de gymzaal voor het grote gebeuren. 

Doch niet alles liep van een leien dakje, want op de vooravond van de feestelijkheden moesten zij hun vertrouwde locatie waar ze 24 jaar vertoefden verlaten en op zoek gaan naar een nieuwe zaal, magazijn en repetitieruimte.
Dankzij de hulp van buitenstaanders vond het gezelschap drie locaties om hun activiteiten verder te zetten.
De Banneuxkes bedanken dan ook van ganser harte: Eddy Vandevenne van de Kwaakvos voor de repetitieruimte, Guido Vanstraelen van ’t Stamineeke voor een gouden tip en Dranken Houben voor stockeerruimte.
Het resultaat van maanden lang repeteren zien jullie in een wervelende show op zaterdag 10, 16 en 17 februari 2018 om 20u. Op zondag 11 februari 2018 is er een namiddagvoorstelling voor senioren om 14u. Deuren open 1 uur voor de voorstelling.
Kaarten bestellen kan op dinsdag en donderdag via 0489/074804 of op de website www.banneuxkes.be.
De opvoeringen vinden plaats in de scholen Kindsheid Jesu aan de Kempische Steenweg 400 in Hasselt. Afrijden Corda Campus en bewegwijzering volgen. Er is een ruime parking voorzien.