2de ontdek je wijk moeilijker dan ooit

Afgelopen  vrijdagavond  speelde onze penningmeester  zijn laatste  ontdek je wijk voor dit jaar ,en hij had belooft om het moeilijk te maken . Om 19u ging de eerste online  en aan de reacties  te zien was moeilijk  . Na 10 min hebben ze eerst tip geven . De eerste die aan kwam was Geso-ijs. Maar buiten een ijs verkocht  te hebben  was het geen blijver.  Dus was er een tweede  tip nodig .  

En die kwam er dan ook in de vorm van "staan kort bij dranken Houben en aan het spoor" dus na kwamen de tips snel binnen  De eerste was Rozaline Steegmans na zomin  met vlak er achter Dirk Hasevoets tweede werd Ronny van Waregem en derde werd de buurvrouw Christine van langehove


De eerste 2 finalisten  zijn al bekend wij hopen op nog 2 extra personen  want op 4 /8 en 18/8 spelen we nog eens . Op 7 september  word het finale spel gespeld met vertrek om 19u aan de kerk dwz dat alle finalisten  samen vertrekken  naar de zoektocht van de bestuursleden van de vzw