Eerste Ontdek je wijk van 2017 was moeilijk

Afgelopen vrijdag was er de eerste ontdek je wijk van vzw Banneuxwijk . Om stipt 19u werd de foto gepost op onze Fb pagina

Het was dan ook geen verrassing voor onze Penningmeester dat het moeilijk was . Want samen met de voorzitter had hij afgesproken het moeilijk te maken . De foto was zeer snel een 180 maal bekeken en hij verwachte dan ook veel volk .

 

De eerste tip was het nog steeds moeilijk . De eerste waren er om 19.23 . Het was dan ook de Familie Haesevoets die hebben dan ook de eerste prijs . Ronny Vanwalleghem was 2de . De 3de en 4de prijs  heeft de vzw terug me genomen en zal bewaard worden. De prijzen zijn ook dit jaar geschonken door onze sponsors Frituur Vanlingen bij Steve en Astrid en Verf met Advies

Op 28 juli word de tweede ronde gespeeld de vzw hoop dan ook dat jullie allemaal komen opdagen .