Het Koninklijk Virga Jessemannenkoor zingt weer

Op zondag 28 mei 2017 luisterde het Koninklijk Virga Jessemannenkoor de eucharistieviering van 10.00 u op in de inmiddels vernieuwde Virga Jessebasiliek. Uitgevoerd werd de ‘Missa Simplex ad duas voces aequales, op. 1’ van Rob Peters, aangevuld met enkele Marialiederen. Het Virga Jessemannenkoor, dat inmiddels al 75 jaar instaat voor de opluistering van de erediensten in de basiliek, neemt daarmee, na een stilzwijgen van  één jaar, zijn plaats weer in binnen het Hasseltse koorleven. Het is de bedoeling dat het koor ook de volgende maanden weer regelmatig in de Hasseltse Virga Jessebasiliek te beluisteren is.

Met concerten in het vooruitzicht op de Zevenjaarlijkse Feesten en tijdens de viering van zijn 75-jarig bestaan later dit jaar, blijft het koor ook op zoek naar een aantal goede mannenstemmen om ons te komen versterken.                                                                                                                                               Een jonge, creatieve dirigent, gevoed door eeuwen muziekgeschiedenis en met een muzikale blik op het heden en de toekomst, zal jullie, samen met gans het koor, hartelijk verwelkomen.                     We repeteren elke woensdagavond in het centrum van Hasselt.

Interesse?

janny.peeters@scarlet.be of 0478/667.149

bob.joosten@skynet.be  of 0476/994.449