Circus in Kindercampus Mozaïek

De kleuters en de kinderen van de lagere school toonden tijdens het schoolfeest hun talenten in Circus Mozaïek

De kleuters en de kinderen van de lagere school toonden tijdens het schoolfeest hun talenten in Circus Mozaïek

De kleuters en de kinderen van de lagere school toonden tijdens het schoolfeest hun talenten in Circus Mozaïek

De Koninklijke Harmonie van Hasselt had de eer het schoolfeest te openen.Vervolgens startten de kleuters de circusshow met prachtige optredens van clowntjes, dansers, acrobaten, goochelaars, leeuwen, olifanten en paarden met ballerina’s. De kijkplaatsen waren dan ook druk bezet. Leerlingen van de 3de graad zorgden niet alleen voor presentatie maar ook dat het nodige materiaal tijdig op en van het podium kwam. Na een korte pauze was het de beurt aan de kinderen van de lagere school. De circusdirecteur zag het even niet zitten en wilde het hele optreden annuleren. Gelukkig konden de clowntjes hem op andere gedachten brengen. En maar goed ook, want er volgden nog enkele spetterende optredens met tovenaars, poppen, pinguins, jongleurs en dansers die zorgden voor een eigen choreografie. Enkele kinderen toonden hun muzikaal talent op de gitaar en de saxofoon.Leerlingen van het 5de leerjaar toonden hun cup-kunsten tijdens de cupsong. Het circus werd afgesloten met een spectaculaire piramideshow uitgevoerd door leerlingen van het 6de leerjaar. Iedereen kon nog nagenieten van de talloze nevenactiviteiten : schminkstand, gekke fietsen, springkasteel, viskraampje... Wie honger of dorst had kon terecht aan de vele drank- en eetstandjes. Kindercampus Mozaïek dankt alle deelnemers, helpers, kijkers en sponsors voor het geslaagde schoolfeest.Foto’s en filmpje zijn te bekijken op de schoolwebsite.

EXTERNE LINKS