Nieuws uit eigen huis

Afgelopen jaar was voor ons een jaar van vallen en opstaan maar met een nieuw bestuur hebben we er weer zin in . Dit jaar houden we geen banneuxrun maar de rest gaat gewoon door . Als u zich geroepen voelt om ons in dit overgans jaar  te helpen of heeft u een idee laat het ons dan weten . 

 

U kan al vast ons nieuwe bestuurs vorm vinden in het staatsblad   en ons nummer in geven 542.674.200

Het laatste nieuws is dat we ook nog steeds aansloten zijn bij   JOYN

en u bij ons een spaarkaart kan krijgen  en dit voor 2 jaarlijks 5euro te  betalen u steunt hier mee onze vzw. Ook kan u nog steeds via onze site kan kijken voor goedkopere energy  bij onze partner 

Hopelijk heeft  u er ook zin in en zien we elkaar op onze evenementen. Alle info over onze werking , sponsor worden ,standhouders avondmarkt , leden enz........ kan u steeds terrecht op info@banneuxwijk.be