Mededeling voor alle verenigingen binnen de BANNEUXWIJK en de aangrenzende wijken.

Volgens een bericht dat ons via gemeenschappelijke vrienden heeft bereikt zouden er misverstanden bestaan over het wel of niet door gaan van de lichtstoet op zaterdag 1 april 2017.

Hier volgt de uitleg hoe en waarom.

De lichtstoet is een organisatie van CV de beekmennekes en hij vind plaats op zaterdag 1 april 2017.

Maar wat is er gebeurd?

Begin december heeft de pr-verantwoordelijke van vzw banneuxwijk een zoektocht gestart op het internet naar de juiste datum. Deze datum is dan ook gratis toegevoegd aan de evenementen van vzw Banneuxwijk op FB en website www.banneuxwijk.be omdat er anders veel vragen komen over de lichtstoet die NIET onder de verantwoordelijkheid van vzw Banneuxwijk valt. Afgelopen week heeft de pr -verantwoordelijke gebeld met de verantwoordelijke van de beekmennekes. Hier werd gevraagd of de vzw een tent langs het parkoers mocht zetten om de vzw Banneuxwijk te promoten en wat muziek en drank te verkopen. Het antwoord was een zeer duidelijk neen. Men heeft zelfs niet willen luisteren naar tegenvoorstellen. Hier op heeft bestuur van de vzw beslist om het evenement wat in hun naam is aangemaakt te verwijderen op FB en de website van de Banneuxwijk,want naar andere verenigingen waar wel goed mee samen gewerkt wordt is het onrechtvaardig als er

GRATIS reclame wordt gemaakt voor een vereniging die iets  terug betekend voor de vzw.

Nu komen we tot de kern van de zaak.

Alle vereniging van de BANNEUXWIJK en buiten de wijk, mogen hun openbare evenementen bezorgen aan de mensen van de vzw, dit minstens een maand op voorhand zodat deze mensen die met veel plezier dit kunnen verwerken. Zij zetten de verkregen informatie dan in de agenda, op FB en de website. Hier bereikt men in één klap duizenden mensen. Het promoten via lokale radio's, hbvl,uit in Vlaanderen enz., kunnen ook besproken worden .

De reclame die u als vereniging maak is volledig gratis . Voor handelaars en mensen met een bijberoep bestaan er betalende mogelijk heden vanaf 10€

Mvg Het Bestuur van vzw Banneuxwijk