Intrede Sinterklaas in de Banneuxwijk : sfeer verslag

Op zondag 26 november heeft vzw Banneuxwijk een groots feest georganiseerd in het ontmoetingscentrum de Hazelaar voor het intrede van Sinterklaas in de wijk. Zo een 115 kinderen, ouders en grootouders konden genieten van een prachtige namiddag met het optreden van het Wolkenpaleis, zij verwelkomden de Goede Sint met een prachtig verhaal over hun als tijdreizigers om zo de Sint binnen te halen. De Goede man sprak de kinderen toe terwijl onze clown Zaminoz de namiddag verder hielp aaneen praten om de Sint de tijd te geven om zoveel mogelijk met de kinderen bezig te laten zijn.

IMG_6763.jpg

De vzw en de stad Hasselt hebben dit jaar ook de handen uit de mouwen gestoken om ook mensen uit te nodigen die het minder breed hebben om hun kinderen ook een prachtig Sinterklaasfeest te laten hebben. Dit was een groot succes en zal de komende jaren weer gedaan worden omdat iedereen recht heeft om volop te genieten van de Sinterklaasperiode.

 

Kortom, het was een geslaagde, leuke en vooral gezellige namiddag voor jong en oud.

De vzw laat weten dat de Goede Sint ook in 2018 weer mag langskomen in de wijk.

Foto's deel 1