Toekomst plannen vzw banneuxwijk

images (1).jpg

Beste vrienden en volgers

 

Eerst en vooral onze beste wensen voor 2018 en een goede gezondheid voor jullie en iedereen die u dierbaar is.

 

 

Vanaf dit jaar gaan we onszelf terug heruitvinden. Onder de naam " BANNEUXWIJK FEEST " gaan we onze evenementen aankondigen. Het eerste is al op 6 januari Banneuxwijk feest : nieuwjaarsdrink. Inderdaad enkel een drink want met de steeds strengere milieuwetgeving kunnen we het niet meer maken om bomen te verbranden. U kan er dan wel in onze verwarmde tenten komen genieten van een lekker stukje vlees (ter plaatse gebakken door slagerij Butchery) en zeker voldoende drank aan betaalbare prijzen.

 

In juli en augustus spelen we weer ontdek je wijk . Hier willen we ons zelf de eerste keer verstoppen en dan mag de winnaar van de eerste keer zich samen met ons zich ergens verstoppen . En zo spelen we de hele zomer verder . Ook houden we onze avondmarkt weer op kermismaandag en natuurlijk sinterklaas in november.

 

 

Maar dat is niet alles . Ook willen graag een wereldrecordpoging doen, kermisfuif, wandelen door de wijk met gids, verkeerspetitie, en mini-foodtruckfestival. Maar ook bands naar de wijk laten komen en een eigen stekje bouwen in onze wijk.

Dit alles kost stukken van mensen en veel vrijwilligers. Dus gaan we ook dit jaar weer bij onze sponsors langs . Maar we willen ook aan crowdfunding doen.

Jullie zien dat we niet stil zitten. En dat doen we enkel maar voor onze bewoners en door onze bewoners van de wijk en natuurlijk ook omdat we het GRAAG doen.

Opmerkingen en eventuele voorstellen zijn altijd welkom op koen@banneuxwijk.be