OHM-Yoga

Beste hondenliefhebber,
De DOGA lessen van 'Centrum Dier in Balans' steken in een nieuw jasje: OHM-Yoga. D.w.z. Ontspanning, heling, meditatie en massage voor jezelf en je hond.

WAAROM ZOU JE DEELNEMEN AAN DE OHM-Yogalessen?

’Rust' delen met je hond is de ideale manier om vertrouwen op te bouwen en een sterke band te creëren. Men zegt wel eens dat honden ons een spiegel voorhouden en misschien zit in deze uitspraak wel veel waarheid...
Honden zijn gevoelig voor onze energie en het is voor hen gemakkelijker om rust en vertrouwen te vinden als we zelf in een staat van mentale ‘rust’ zijn.
Tijdens deze intense momenten van rust kunnen emotionele en fysieke blokkades van jezelf en je hond opgeheven worden.
De band tussen eigenaar en hond wordt tijdens de lessen versterkt waardoor ook de samenwerking tijdens andere activiteiten nog beter zal worden.

WAT GAAN WE DOEN?

Voor jezelf: eenvoudige maar resultaatgerichte ademhalings- , stretchoefeningen, massage en meditatie.
Voor je hond: je leert massage,- reiki- en helingstechnieken toepassen op de hond die je thuis verder kan oefenen.
We leren de hond rust te vinden in jouw bijzijn en en in het bijzijn van andere honden en mensen.
Voor beiden: We leren spieren en bindweefsel ontspannen waardoor de doorbloeding verbetert en weefsels soepel worden, het immuunsysteem verhogen aan de hand van lymfemassagetechnieken. Mentaal wordt er aangeleerd hoe je tot rust kan komen en emoties kan loslaten.

WIE KAN ER DEELNEMEN?

Elke hondenliefhebber, jong of oud, lenig of minder lenig, beginners of gevorderden, met een sociale hond.
Noch hond, noch eigenaar moeten speciale vaardigheden hebben of kennen. We werken in kleine groepjes om de rust in de les te kunnen garanderen.

WAAR?

De lessen gaan door te Hasselt, in het ontmoetingscentrum 'De Hazelaar', Merellaan 17 te Hasselt

PRIJS ?

25€ per les.

De plaatsen zijn beperkt, dus op voorhand betalen is verzekerd zijn van je plaats!

TOT SLOT

Wil jij leren hoe je met rustgevende ademhalings- en stretchoefeningen, meditatie en alternatieve methoden tot rust kan komen en deze energie kan overdragen op je hond of andere huisdieren? Wil je massagetechnieken leren om de emotionele en fysieke gezondheid van je hond te optimaliseren? Wil je een unieke verbinding creëren tussen jullie beiden? Wil je even de alledaagse drukte vergeten, en dit samen met je allerbeste vriend?

CONTACT EN INSCHRIJVING

Als je wil deelnemen, stuur dan een émail naar centrumdierinbalans@gmail.com en deel mee op welke datum/data je de les wil volgen.

k maak je vervolgens alle detailgegevens mbt tot benodigdheden, afspraken en betalingsmodaliteiten over.
Tip: wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt