Auto rijdt van brug in Godsheide en landt 9 meter lager net naast kanaal: 1 zwaargewonde

 

Aan het sas in Godsheide (Hasselt) is afgelopen nacht een auto van de brug gereden. De bestuurder kwam kort na vier uur uit de Turfstekerstraat, en zag te laat dat de weg doodliep op het sas. Zijn wagen knalde door de railing en stortte negen meter lager op het jaagpad naast het kanaal. De wagen rolde net niet het ijskoude water van het Albertkanaal in.

Brandweerzone Zuid West Limburg werd opgeroepen om de bestuurder en zijn passagiers te bevrijden. Sibel C. (33 jaar, Heers) en Pieter M. (31 jaar, Hasselt) raakten lichtgewond. Koen K. (32 jaar, Hasselt) raakte zwaargewond. Een verkeersdeskundige kwam zondagochtend nog ter plaatse om de precieze omstandigheden van het spectaculaire ongeval te onderzoeken.