Nieuwe jeugdlokalen Banneuxwijk

INSTUIF FESTIVAL 1 OKTOBER

Nieuwe jeugdlokalen Banneuxwijk

Beste buurtbewoners, verenigingen en organisaties van Banneux,

Na al die jaren wachten is het dan zo ver! Jeugdbeweging Chiro OLVA en Speelpleinwerking Zowiezo hebben eindelijk een nieuwe thuis!

Omdat wij dit zeker niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan, willen wij jullie op zaterdag 1 oktober van harte welkom heten bij de opening van de nieuwe jeugdlokalen in ’t Jongerein. Wat houdt deze dag in?

Vanaf 14u Om 15u Vanaf 20u30 Jong en oud is welkom voor allerhande randanimatie, georganiseerd door beide verenigingen.

Er is een heus Kubbtoernooi, kinderen kunnen zich laten grimeren, er zullen een springkasteel en trampoline aanwezig zijn, je kan er een sjorsessie volgen, vriendschapsbandjes maken en zo veel meer!

Een kleine honger? Geen probleem! Er wordt een frietkraam geopend, waar jullie heel de dag terecht kunnen voor wat lekkers.

De jeugdlokalen worden officieel ingehuldigd met een kleine receptie.

Een live band zal de avond inzetten met de passende deuntjes en na het optreden kan het feestgedruis losbarsten met een bom van een fuif, die zal doorgaan tot in de vroege uurtjes! Praktische info ’t Jongerein ligt gelegen in de Kiewitstraat 163. Het is gemakkelijk te bereiken en er wordt parking voorzien, al moedigen we iedereen natuurlijk aan om met de fiets te komen! Voor iedereen die zich vóór vrijdag 30 september op aanwezig zet op de pagina van ons Facebook evenement, is de inkom gratis.

Anders betaal je 5 euro. Je inschrijven doe je door naar Facebook te gaan, te zoeken naar ‘Instuif Festival’ en je op aanwezig te zetten! We gaan er vast en zeker een schitterende dag van maken, jullie hopelijk ook