Garage brand up date 1 door Patrick Rouwet

Gisterenavond omstreeks 18 uur brak er brand uit in een garage achter een woning aan de Andre Dumontstraat. Het vuur ontstond er aan een auto. De bestuurder werd door enkele omstaanders nog uit zijn voertuig geholpen. De garage stond in een mum van tijd in lichterlaaie. Omdat er bovenop de garage nog asbestbevattende dakplaten lagen, werden de buren meteen verzocht om ramen en deuren gesloten te houden. Later werden er ook nog extra maatregelen genomen voor de bewoners van de Lod. Lavkistraat. De straat werd afgesloten voor het verkeer. De buren die wonen in de Andre Dumontstraat en de Banneuxstraat kregen 's avonds nog bezoek van waarnemend burgemeester Karolien Mondelaers, in gezelschap van de brandweer. Ook zij werden verzocht de ramen en deuren nog steeds gesloten te houden, niet in de tuin te komen en zeker geen groenten uit eigen tuin te eten.

Straks om 16 uur is er een informatievergadering voorzien in de Hazelaar.

met dank aan  Patrick Rouwet voor de tekst en foto

wij zijn ook in blijde verwachting van een verslag van de vergadering om 16u