Winnaars Ontdek je Wijk in de prijzen tijdens de avondmarkt

Tijdens de avondmarkt van 15 augustus nam de organisatie van Banneuxwijk.be de kans waar om aan de winnaars van de wijkwedstrijd hun prijs te overhandigen. Twee winnaars konden het plaatje raden en mogen elk een maand gratis gaan fitnessen bij Qlife

 

De avondmarkt van de Banneuxwijk lokt altijd veel volk. Zo ook op maandagavond waar onder een mooie avondzon de wijkbewoners rustig konden flaneren tussen de 26 kraampjes en de - al even traditionele - Banneux kermis. Aandachttrekkers waren zeker de stand van de Stadsraad en de degustatiestand van Whisky & More.

Voor de extra wedstrijd van de wijkorganisatie, Ontdek je Wijk, moesten de wijkbewoners raden waar de hints hen naartoe leidde. Dirk Haesevoets en Mirre Daels stuurden als eerste een foto binnen en kregen van Koen Van Nuffel, toekomstige voorzitter van de Banneux.be, een cheque van Qlife (Corda Campus). Goed om een maand lang te sporten.