5de ontdek je wijk verrassend snel gevonden

Op 29 juli speeldevzw Banneuxwijk   voor de 5 de maal ontdek je wijk. Omdat de vorige snel was gevonden en het in de ogen van bestuurslidvital te gemakelijk was gevonden had hij zich zelf de opdrachtgegeven om zich zeer goed te verstoppen en hij hoopte stiekem om niet gevonden te worden.   Met een foto van enkel een wegje en wat struikenwas om 19u de spanning groot. Na 11 min kwam Elke pellensals eerste . Maar achter haar liep de familie Haesvoets lustig de verkëerde kant uit. Elke en haar man hebben devaste wandel route langs deze steeg wat verklaard dat ze het zo snel vonden Na een volgende reeks foto's kwam ook de familie Haesvoets te voorschijn en vlak er na de familie van Linda Reners . Maar groot was de verwondering toen Miŕre Daels en Annick Henckaers uitde bos kwam gekropen en dit was na 30 min als laatstekwam

Cindy Deracourt er nog aan en na 45 min was het spel gedaan.  Volgende week speelt ëen volgende persoon voor de vzw verstoppertje.  Om 19u op onze fb pagina succes aan iedereen

alle foto's kan je vinden in onze Gallerij onder Ontdek je wijk