Nieuwe HALAL winkel opent de deuren in de Banneuxwijk

Een paar  weken gelden werden we aangenaam verrast op onze sponsor werving ronde voor 2016. De vele winkels op onze wijk (waar we ondertussen kind aan huis zijn) zijn weer een winkel rijker

 

Nu was mijn eerste gedacht HALAL wat is dat en is dat wel voor autochtonen. Want ik heb altijd gedacht dat het allochtonen was. Maar dankzij mijn gesprekken met de vele vrienden en inwoners van onze wijk kwam ik er achter dat ook ik hier kan winkelen .

Dus zijn we eens gaan kijken  . 

 

 Wat mij opviel was de variatie . Je heb er zowel  verse producten als  gevroren producten . In tegenstelling tot  de Belgishe supermarkt vinden wie hier vooral vlees, rijst, en andere zuiderse getinde benodigheden, maar ook turkse broden . 

 

Ons gezin is al vast fan net zoals bij de andere winkels op onze wijk zullen we ook  hier een vaste klant worde