Dag van de buren op vrijdag 27 mei 2016 doet u mee ?

Op vrijdag 27 mei 2016 is het 'Dag van de buren'. Wat heb je nodig om het feest te starten? Nodig minstens 5 buren uit, of de hele straat, dat mag natuurlijk ook. Vraag of iedereeneen (versierde) stoel meeneemt en een drankje of iets lekkers. 
 

Gezellig samen buurten kan gemakkelijk en goedkoop zijn. ‘Dag van de buren’ is een ideale gelegenheid om je buren te leren kennen. Verzamel met de buren op je stoep of oprit, op een pleintje... Zoek naar een eenvoudige plek in de buurt, zodat de straat niet afgezet moet worden. En vergeet na 22 uur je slapende buren niet.

 

 

Wat mag je van de Stad Hasselt verwachten:

Je ontvangt een startpakket met:

  1. affiches en uitnodigingen om je buren uit te nodigen
  2. ballonnen
  3. een fairtrade pakket van Oxfam Wereldwinkel Hasselt (1 fles wijn + fruitsap + versnaperingen, zolang de voorraad strekt)

De medewerkers van dienst Wijkmanagement proberen je een bezoekje te brengen.

Maak kans op een leuke verrassing

Er zijn 5 muziekoptredens en 5 vuurkorven te winnen. Hoe?

  • Uit alle deelnemende straten worden 5 winnaars geloot. Zij winnen een kort muzikaal optreden tijdens hun ‘Dag van de buren’.
  • Doe mee met de fotowedstrijd waarbij de 5 leukste buurtfoto’s een vuurkorf winnen. Maak een leuke groepsfoto en mail deze naar wijkmanagement@hasselt.be. De winnaars worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking op 27 juni om 18 uur. Wie weet staat jouw ingestuurde foto volgend jaar wel op de affiches!