Banneuxwijk huldigde eerste winnaar van het jaar .

De vzw Banneuxwijk zit niet stil en zo ook zijn sponsors niet!

Aangezien één van onze grotere sponsors binnenkort verhuist besloten we als vzw een wedstrijdje uit te schrijven.

De eerste die kon raden wie naar het oude pand van Triple X op de kiewitstraat zou verhuizen maakte kans op een prijs. Het correcte antwoord was Watertechnieken Teunissen  en Karolien Konings was de eerste die dit juist gespeld wist te raden. Als prijs kreeg ze van onze sponsor dan ook een handpomp. Haar man kwam deze afgelopen zondag in ontvangst nemen.


Hou de facebookpagina van banneuxwijk.be in de gaten want er zullen nog meer acties volgen. Bovendien kan je ook nog lid worden van onze vzw, dan krijg je toegang tot onze exclusieve ledenpagina op facebook waar we ook regelmatig aanbiedingen en wedstrijdjes houden!