30 jaar na kermiskus nu carnavalshuwelijk voor Koen en Annick

hilde .jpg

Zaterdagmiddag zijn de voormalige Hasseltse stadsprins Koen Muysers (45) en zijn prinses Annick Meyers (44) getrouwd. Dat gebeurde voorafgaand aan de sleuteloverhandiging aan de nieuwe prins op het stadhuis.

 

Het huwelijk werd voltrokken door burgemeester Hilde Claes die voor de gelegenheid haar mooiste heksenpak had aangetrokken. “Dertig jaar geleden hebben we voor het eerst gekust tijdens Hasselt kermis. Sinds een paar jaar vormen we echt een paar”, glunderen Annick en Koen.

De compagnons van Koen, de muzikanten van sfeerharmonie 'Toeternietoe' zorgden voor ambiance. Annick en Koen lieten hun liefde met getatoeëerde ringen bezegelen. De ringen die op het stadhuis werden uitgewisseld, werden doorgegeven aan de bruidskinderen.  

Carnavalvierend Hasselt verzamelde zaterdagavond op het trouwfeest van Annick en Koen, dat duurde tot in de vroege uurtjes. Maar zondagochtend om 8 uur stonden ze alweer met zijn allen paraat voor het afhalen van de prins, de jeugdprins, de burgemeester en de voorzitter van het feestcomité Alec Ghysen aan huis.