vzw Banneuxwijk reikt eerste lidkaart uit

 Op de afgelopen kerstboomverbranding op 9 januari mocht vzw Banneuxwijk zijn eerste steunende lid registreren.

We hopen dat dit de start is van een hele rij sympathisanten. Voor de lidkaarten werken we samen met CityLife en we hebben reeds een eigen pagina bij CityLife (http://banneux.citylife.be). Deze samenwerking zal aan onze leden een rij aan voordelen geven bij handelaren in en rond Hasselt. Leden krijgen ook toegang tot een gesloten Facebookpagina waarop ze zullen geïnformeerd over alerlei nieuwtjes en hopelijk hier ook nog extraatjes.NIEUW  is dat we ook 2 nieuwe leden bij hebben hiermee staat ons leden aantal op 4

Naast steunende leden zijn ook alle handelaren en vrije beroepen nog welkom op onze middenstandspagina en dat vanaf 20 euro per jaar.

Interesse? Bezoek onze website www.banneuxwijk.be