Hasselt krijgt Bio-Planet

   Hasselt ligt in de bovenste schuif bij de Colruyt Group, die al een vergunning op zak heeft voor de bouw van een Bio-Planet, een supermarkt met zo’n 7.000 biologische en ecologische producten. Deze producten kunnen ook online besteld worden, maar een winkel was er nog niet in onze provincie.  ‘Er is een heel grote vraag naar een Bio-Planet in Limburg’, zegt directeur expansie Filip Van Landeghem. ‘Onze eerste vestiging in Limburg komt in de buurt van Dats 24 op de Genkersteenweg. Het wordt een supermarkt van 650 m² met op de verdieping een Colruyt-academie waar klanten workshops kunnen volgen. Daarnaast zijn we aan deze kant van Hasselt ook op zoek naar een locatie voor een tweede Colruyt-supermarkt.’

 

Hasselt ligt in de bovenste schuif bij de Colruyt Group, die al een vergunning op zak heeft voor de bouw van een Bio-Planet, een supermarkt met zo’n 7.000 biologische en ecologische producten. Deze producten kunnen ook online besteld worden, maar een winkel was er nog niet in onze provincie.

‘Er is een heel grote vraag naar een Bio-Planet in Limburg’, zegt directeur expansie Filip Van Landeghem. ‘Onze eerste vestiging in Limburg komt in de buurt van Dats 24 op de Genkersteenweg. Het wordt een supermarkt van 650 m² met op de verdieping een Colruyt-academie waar klanten workshops kunnen volgen. Daarnaast zijn we aan deze kant van Hasselt ook op zoek naar een locatie voor een tweede Colruyt-supermarkt.’