3de Sinterklaasfeest vzw Banneuxwijk een voltreffer

Afgelopen zondag 27 november was er het jaarlijks Sinterklaasfeest van vzw BANNEUXWIJK dat plaats vond in het     Ontmoetingscentrum de Hazelaar.

Omstreeks 14u werden de deuren opengesteld voor een leuk feest!!

Er werd en liedjes aangeleerd en waren gezelschapsspellen waardoor er lustig door elkaar werd geroepen maar de mensen van Arktos zorgde ervoor dat de zaal rustig bleef door met de kinderen bezig te zijn.

Opeens werd er op het raam geklopt… Het was een zwarte piet die kwam kijken of de kinderen wel braaf waren. Even later kwam Sinterklaas met de rest van de pieten. Heel de zaal met ruim een honderdtal kinderen ontplofte en de kinderen gingen uit hun dak. Na wat liedjes te hebben gezongen heeft de Sint een leuke kwis gespeeld met de kinderen en de pieten lieten hun beste kant zien door reuze vier op een rij te spelen met de kinderen waarbij de kinderen aan pto langste eind trokken. Na het bekijken van de tekeningen en verlanglijstjes door de Sint en pieten stelde de Sint nog één kwis vraag en die luidde ‘kennen jullie de namen van de Frozen Sisters?’ Voor de tweede keer ging de Hazelaar uit zijn dak! Want de Sint had als verrassing voor de kinderen Anna en Elsa uitgenodigd. Nadat de kinderen hard geroepen hadden kwamen de Frozen Sisters het podium op voor een groot spektakel met veel dans en muziek. Het was zelfs zo plezant dat zelfs de pieten begonnen mee te dansen.

Vzw Banneuxwijk heeft de Sint ook een winnaar laten trekken voor de beste Banneux’r. De genomineerden waren Dirk Haesevoets, Karolien Koningshuis die niet aanwezig konden zijn. Freddy Tielens die we heel veel beterschap wensen na een zware operatie. Figen  Duman, Jos en Rita Steensels en Annie Gerits bleven over en als grote winnares ging Annie Gerits met al de prijzen lopen.

Ook werd er uit alle ingezonden tekeningen een prijs getrokken en de gelukkige winnaar Lanzo ging naar huis met een spel geschonken door de Speelotheek.

VZW BANNEUXWIJK dankt alle sponsors, vrijwilligers, Arktos, dienst Wijkmanagement, Speelotheek, de Frozen Sisters en natuurlijk de Sint en pieten.

TOT VOLGEND JAAR!

foto"s : deel 1         deel 2