Nieuws uit eigen huis

Op zondag 27 november houden we ons jaarlijkse Sinterklaas feest.  Langs deze weg willen nog even onze Sponsors bedanken die u in ons Sponsor protaal  kan vinden 

Maar ook aan onze gelegenheid sponsors zoals er zijn Service station Bruno Hasselt, Alvo Zonhoven , Stad Hasselt , De Spelotheek , Grond werken Erci CornelissenBloemendroom, Dranken Houben ,  ik wil geluid , DJ Ziggy  , De Prinscess Sisters   en natuurlijk de Man waar alles omdraait Sinterklaas en zijn Pieten

De tekeningen zijn bijna overal op en dienen de dag zelf mee gebracht te worden door de kinderen  naar de zaal. Daar krijgen jullie een nummer en met deze nummer kunnen jullie na afloop een snoep zakje gaan halen. Ook heeft de sint ons belooft dat men de tijd krijgt om een foto te maken met de kinderen en de sint. Voor het optreden van de Princess Sisters word er een groeps foto gemaakt . En nadat de Sisters iedereen heeft betoverd worden de snoepjes uit gedeeld . Daarna gaan de Sisters en Sinterklaas naar de volgende opdracht 

Heb je nog geen tekening dan kan je ze hier vinden

Jullie komen toch ook ?