update : Vzw Banneuxwijk zoekt de verdienstelijke Banneuxwijker

Al jaren bestaat er zo iets als naastenliefde. De meeste mensen doen dit met een glimlach. Ieder dorp heeft zowel iemand. Nu ook de Banneuxwijk. 

De vzw Banneuxwijk heeft als motto "Voor en door bewoners". Nu willen zij weten welke bewoners altijd klaarstaan voor hun medemens. Je kan de namen mailen naar Hilde@banneuxwijk.be. Zij zal de namen verzamelen en een onschuldige hand zal dan tegen eind september een winnaar trekken. Deze winnaar krijgt een kleine attentie van het bestuur.

 We hebben tot op heden een 6 tal mensen . Deze mensen krijgen einde oktober begin november een brief met de uitnodiging om naar het Sint feest te komen de Goedheilig man trekt dan de naam van de meeste inschrijven kan nog tot einde september

Wie kan deelnemen? Iedereen behalve bestuursleden van een vereniging , leerkrachten, directeurs, trainers of mensen die voor een openbare dienst werken.