Nieuw in de Banneuxwijk !!!

De Banneuxwijk bestaat uit verschillende Culturen en Nationaliteiten , waar iedereen in vrede en Harmonie met elkaar samenwoont .

De kinderen leren elkaars Cultuur en en gewoontes kennen . Voor de volwassenen is de Drempel soms te hoog.  Daarom hebben een aantal vrouwen de handen in elkaar geslagen en de " Werelds vrouwen Banneuxwijk " zijn geboren. Ze willen via verschillende activiteiten deze Drempel verlagen . 

Als eerste Activieit zal er een klein Halloweenfeest zijn waarop  ze zich voorstellen aan de Inwonners. Men kan er genieten  van warme dranken en een gezellige babbel . De kinderen kunnen ondertussen griezelen op het pleintje

Wil je ze ook beter leren kennen kom dan op 31 oktober tussen 20u en 22u naar de Zwaluwlaan en geniet mee van dit feest . 

download (1).jpg