Steunend lid worden?

2016 belooft weer een actief jaar te worden met allerhande activiteiten. Deze activiteiten houden wij budgetvriendelijk zodat iedereen hier aan kan deelnemen.

 

Nieuw is dat we gaan samen werken met CityLife.

U krijgt van ons een ledenkaart waarmee u punten kan sparen in de handelszaken in Hasselt en daarbuiten.

Als u als handelaar of zelfstandige een CityLife scan-toestel neemt om punten uit te delen aan uw eigen klanten, en onze referentie doorgeeft, dan krijgt u van de VZW 30,00 euro terug op de uw jaarlijkse sponsoring.

Voor info en inlichtingen betreffende; sponsoring en/of CityLife
info@banneuxwijk.be

U kan uw kaarten gartis afhalen bij onze voorzitter maar stuur dan eerst een mail naar info@banneuxwijk.be  voor verdere afspraken . Let op het is wel de bedoeling dat u via de Citylife kaart punten spaart want met deze punten steunt u onze vzw . U kan ook kortingen bekomen bij de handelaars en deals verzamelen via deze link http://banneux.citylife.be/