Hasseltse Pizza Masters is het beste bezorgrestaurant van Limburg

Het Italiaanse Pizza Masters in Hasselt is door Just-eat.be verkozen tot het beste bezorgrestaurant van Limburg. De 'BezorgTopper' van het voorbije jaar scoorde een gemiddelde van 9,2 op 10. De etenbestelsite deelt de prijs al voor het derde jaar op rij uit.

Niholey Blyenur, eigenaar van bezorgrestaurant Pizza Masters: "Ieder jaar kijken we uit naar dit moment. Het is een beloning voor het harde werk van heel ons team. Dat we opnieuw Bezorgtopper zijn is mooi, maar dat we de beste beoordeling hebben van Limburg dat is de kers op de taart."

De mediterrane keuken is het populairst bij de Limburgse afhaaldiensten. Het Bilzense Ramsis (Turks) behaalde de tweede plek, Eethuis Kodak uit Neerpelt (Italiaanse specialiteiten), rondt het podium af.

De top 5 van Limburg*:

1e plaats Pizza Masters in Hasselt (9,2/10) 
2e plaats Ramsis in Bilzen (9,0/10) 
3e plaats Eethuis Kodak in Neerpelt (9,0/10) 
4e plaats The Food Corner in Zonhoven (9,0/10) 
5e plaats Adak in Hamont-Achel (8,8/10) 

*Het Turkse Ramsis in Bilzen behaalt een zilveren medaille. Het Neerpeltse Eethuis Kodak (9,0/10) krijgt voor haar Italiaanse specialiteiten een derde plaats.

Maandelijks bestellen honderdduizenden hongerige klanten een maaltijd via de website of mobiele applicaties van Just-eat. Vorig jaar gebeurden bijna 7 op de 10 bestellingen via de mobiele app.