Toneelvereniging De Banneuxkes is er klaar voor

Toneelgezelschap De Banneuxkes brengt het blijspel 'Zottichèds èn Gekkespeel' (origineel: 'Normale zot gezocht' van Hilda vleugels). Zoals de titel al verraadt, heeft de groep zich onder het waakzaam oog van regisseur Yvette Bottu verdiept in de psychiatrie.

In het huis 'De losse vèès' is het niet altijd zeker wie deel uitmaakt van het verplegend personeel of wie patiënt is. Durft u het aan om deze voorstelling zonder kleerscheuren bij te wonen? Reserveer dan snel uw kaarten op 0489/07.48.04 (enkel op dinsdag en donderdag) of op de website www.banneuxkes.be.

Speeldata: 30 en 31 januari 2016 (seniorenvoorstelling om 14 uur), en op 5,6,12 en 13 februari 2016 om 20 uur. Vvk-Cult.pas-Senioren: 9 euro. Kassa: 10 euro. Kindercampus Mozaïek, Kiewitstraat 101, 3500 Hasselt. De deuren van het cafetaria in de kliniek openen één uur voor de voorstelling. Moest u na het bekijken van deze productie nood hebben aan psychiatrische hulp, zullen wij u graag verder helpen in ’t Gastës “De Losse Vèès”. Vragen naar de staf van Dr. Willems.