Koning en koningin volgende week op bezoek in Limburg : Met een bezoek aan de Corda Campus

Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken op donderdag 10 september de provincie Limburg. Om te beginnen zullenze de Campus Bezoeken om +- 9.15u

Uw als inwonner bent Natuurlijk welkom om Ons vorstenpaar te verwelkomen op de Corda Campus en dus met andere woorden op de Banneuxwijk. Wij willen dan ook op onze nieuwe site de foto's van dit evenment zetten jullie kunnen deze dus mailen naar info@banneuxwijk.be

De Koning en de koningin bezoeken eerst de Corda Campus in Hasselt. Daarna trekken ze naar Maasmechelen waar ze het Vakantiehuis Fabiola, een jeugdvakantiecentrum met bijzondere aandacht voor kinderen/jongeren met een beperking, zullen bezoeken. Van daaruit gaat het vorstenpaar naar Connecterra om vervolgens de dag af te sluiten met een ontvangst in het stadhuis van Maasmechelen.

Bron Hbvl . Tvl corda campus