Michiel veilig thuis na fietstocht naar Noordkaap

Een aantal weken geleden kon u hier lezen dat Michiel naar de Noordkaap ging fietsen va uit Hasselt. Een tocht van 3.400 km . Heel wat mensen hebben hem gevolgd via zijn Facebook-pagina en genoten van de vele mooie foto's. Hij werd bij zijn thuiskomst ontvangen door familieleden en vrienden aan het ouderlijke huis de Banneuxwijk. Maar aan dit hartelijk welkom ging eerst een ontvangst in de luchthaven van Zaventem door zijn naaste familie vooraf. Ze hadden een heus spandoek laten maken en ze zijn dan ook terecht trots.

De reis was maandag vroeg al begonnen met een lange boottocht uit het hoge noorden naar de bewoonde wereld. Daarna volgde een vliegreis met in Oslo een zeer snelle overstap naar Brussel. Bij aan komst in Brussel was er dan ook geen bagage. Dat vond Michiel Nog niet zo erg, maar dat zijn fiets er niet bij was vond hij veel erger (deze is onder tussen aangekomen). Thuis werd alles bij een lekkere hap en een goed glas cava weg gespoeld en werden er locaties genoemd waar zijn volgende fiets tocht naartoe zou kunnen gaan. Men kan Michiel steunennog steeds steunen. Je vindt de gevens op zij Facebookpagina. Met zijn fietstocht steunt Michiel Move To Improve, een ondersteuningsorganisatie voor kinderen met neuromotorische (bewegings)problemen. Meer foto's op Hbvl.be