Britney verstopt zich in kader van 'Ontdek je wijk'

In het kader van 'Ontdek je wijk' in de Banneuxwijk ging Britney Haesevoets zich verstoppen in de wijk. 

'Ontdek je wijk' in de Banneuxwijk ging Britney Haesevoets haar verstoppen in de wijk. Doordat er in de buurt ons jaarlijks festival 'Pukkelpop' bezig was en we dachten dat er op sommige plaatsen moeilijke doorgang was, heeft ze zich verstopt in de voortuin van onze secretaris achter het monument van Alfons Jeurissen. Bij het posten van de eerste foto duurde het toch even vooraleer er reactie kwam en na 3 hints en een tweede foto werden we gevonden na 29 minuten door Tony Caltabellotta en zijn zoon. En uiteindelijk hadden we 4 winnaars die op de plaats zijn afgekomen. Volgende vrijdag 28 augustus spelen we voor de laatste keer in 2015 'Ontdek je Wijk'.

Tekst & Foto's Koen Van Nuffel Bron Hbvl