Ontdek je wijk is wel zeer moeilijk

Vorige vrijdag werd ondanks de regen toch weer verstoppertje gespeeld voor ons spel 'ontdek je wijk'.

Aangezien de voorzitter op vakantie was waren het de materiaalmeester, Koen en secretaris, Saskia, die zich gingen verstoppen. We zochten een locatie waar we konden schuilen voor de regen en ... we vonden blijkbaar een supergoede plaats. Er kwamen immers 3 hints aan te pas eer iemand ons wist te vinden. Eerste ter plaatse was Vanwalleghem Ronny, Dirk Haesevoets arriveerde als tweede wat niet van zijn doen is want hij kwam al drie maal als eerste aan! Dirk gaf dan ook toe dat het een moeilijke plaats was.

Al bij al was het weer een gezellige 'ontdek je wijk' en onze winnaar Ronny heeft iedereen op een drankje getrakteerd. Volgende week vrijdag draaien we de rollen om en gaat Dirk, onze eeuwige eerste, samen met Koen en Saskia zich verstoppen en komen Vital (onze voorzitter) en natuurlijk jullie allemaal, ons zoeken ;-)