Ontdek je wijk 5 wel heel gemakkelijk

Op de laatste vrijdag van de maand juli ging Jo Cartuvels zich verstoppen in opdracht van het bestuur van de vzw Banneuxwijk

Hij had dan ook vorig week de 4de editie van ontdek je wijk gewonnen. Om 19 uur gingen de eerste foto's online. Groot was dan ook de verbazing dat er na twee minuten al een winnaar kwam opdagen. Katrien Heeren had als eerste geraden dat hij in de gang was van de Whisky winkel op de Banneuxstraat. Niet dat Katrien een whiskydrinker is, maar zij kende het van de oude fietsen en motorzaak Cox. Na een kleine 5 minuten kwamen Rob Cieszkowski en Mimi Vnlinggen als tweede en derde af.

De familie Hazevoets en Sabrina Coeckelberg kwamen ook nog langs net als Daphne. De uitbaters van de winkel hebben iedereen een glas cava aangeboden en na een klein uurtje is iedereen huiswaarts gekeerd. Hopelijk komt u ons ook zoeken als Katrien zich heeft verstopt vrijdag om 19 uur. Bron hbvl.be