Laatste Ontdek je wijk van VZW Banneuxwijk was moeilijk zelfs voor de Voorzitter

De zomervakantie is ten einde en meteen betekent dat ook het einde voor de eerste editie van 'ontdek je wijk', een zoektocht binnen de Banneuxwijk georganiseerd door de vzw banneuxwijk. 

Voor de laatste editie mocht 'eeuwige winnaar' Dirk Haesevoets zich verstoppen met de secretaris en materiaalmeester van de vzw. Voorzitter Vital moest hen gaan zoeken en gemakkelijk was het zeker niet ... weet u de hertjes in de Banneuxwijk staan? Wel, daar stonden wij ook! Vital had een half uur nodig om ons te vinden!Kort na hem waren Joachim en Caroline Lambrighs daar, zij waren dan meteen ook de (enige) winnaars van onze laatste editie.

Dat onze deelnemers van de zoektocht genoten hebben weten we zeker, Dirk Haesevoets liet ons weten dat bij hem thuis elke vrijdag om 17.50u de spanning al begon op te lopen. Als om 18u de eerste foto van de te zoeken plaats op facebook verscheen sprong hij, al dan niet met vrouw en dochter, zo snel mogelijk in de auto om ons te komen zoeken.

Ook het 'klapke' achteraf, met een drankje in de hand, werd zeer op prijs gesteld ... zo leer je niet alleen de wijk nog een beetje beter kennen maar ook je buren.

Wij hebben ervan genoten en beginnen al stilletjes uit te kijken naar plaatsen voor de volgende editie volgend jaar. Wij hopen van dan nog wat meer deelnemers aan te trekken want ' hoe meer zielen hoe meer vreugd' en zo wordt 'ontdek je wijk' ook een beetje 'ontdek je medewijkbewoners'.