Eerste uitgave ontdekje wijk van vzw banneuxwijk een succes

Afgelopen vrijdag was er de eerste zoektocht van 'ontdek je wijk', een actie van de VZW Banneuxwijk. Het is de bedoeling dat de bewoners hun wijk gaat ontdeken en dit elke vrijdag van juli en augustus (behalve 8 en 15 augustus).
Om 18u post de voorzitter van de vzw een foto van een willekeurige plek in de wijk op de facebookpagina. Wie als eerste bij de bewuste plaats is wint de hoofdprijs, ook voor de negen volgende is er een troostprijs voorzien. 

Vol spanning werd dan ook vrijdag om klokslag 18u de eerste foto opgeladen door voorzitter Vital, secretaris Saskia en Ivan. Groot was ons plezier toen om 18.07 de eerste winnaars al kwamen aangelopen en nog wel op blote voeten! Tom Vanstraelen was de winnaar en hij heeft een fruiblender gewonnen (geschonken door het pennedoosje). Om 18.15 waren de volgende deelnemers er ook en ook zij kregen een leuke prijs. Toen we om 19u ons boeltje terug bij elkaar namen waren er zo'n 10 deelnemers geweest.

Volgende vrijdag doen we het opnieuw . Even voor de duidelijkheid: we spelen op het hele grondgebeid van Banneuxwijk dat loopt van aan het parkhotel tot aan de spoorwegbrug in Kuringen en van het Kannaal tot aan het de spoorwegovergang. De wijk is dus misschien wel groter dan je denkt! Tijd om op verkenning te gaan dus en misschien zien we jou volgende keer wel als eerste verschijnen!